ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

Με το άρθρο 100Α του Συντάγματος, το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους, ως μεγάλο σώμα της διοίκησης, καθίσταται συνταγματικά προβλεπόμενος και κατοχυρωμένος θεσμός. Το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους ( Ν.Σ.Κ.) αποτελεί ενιαία, ανώτατη Αρχή του Κράτους και υπάγεται απευθείας στον Υπουργό Οικονομικών (άρθρο 1, Ν 3086/2002).

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
11
ΝΟΕ
Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη μετάταξη υπαλλήλων στην Κ.Υ. και τα Δικαστικά Γραφεία Κορίνθου, Καβάλας και Κομοτηνής του ΝΣΚ
31
ΟΚΤ
Ομιλία Προέδρου του ΝΣΚ σε Ημερίδα του Συνηγόρου του Πολίτη Ομιλία του Προέδρου του ΝΣΚ στην Hμερίδα που διοργάνωσε ο Συνήγορος του Πολίτη στις 25 Οκτωβρίου 2019, στην αίθουσα του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου της Ελλάδας, με θέμα τη διερεύνηση περιστατικών αυθαιρεσίας στα σώματα ασφαλείας.
14
ΟΚΤ
Πρόσκληση σε επιστημονική εκδήλωση της Ελληνικής Ένωσης Ευρωπαϊκού Δικαίου Την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 18:30, η Ελληνική Ένωση Ευρωπαϊκού Δικαίου θα διοργανώσει επιστημονική εκδήλωση στο Συμβούλιο της Επικρατείας (αίθουσα Ρακτιβάν).