ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

Με το άρθρο 100Α του Συντάγματος, το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους, ως μεγάλο σώμα της διοίκησης, καθίσταται συνταγματικά προβλεπόμενος και κατοχυρωμένος θεσμός. Το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους ( Ν.Σ.Κ.) αποτελεί ενιαία, ανώτατη Αρχή του Κράτους και υπάγεται απευθείας στον Υπουργό Οικονομικών (άρθρο 1, Ν 3086/2002).

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
20
ΟΚΤ
ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΝΣΚ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ Διαβάστε το άρθρο του Προέδρου του ΝΣΚ, Ιωάννη-Κωνσταντίνου Χαλκιά, με τίτλο "Το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους εκσυγχρονίζεται", που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Συνήγορος (τεύχος 140/2020).
14
ΟΚΤ
ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΟΥ ΜΕΤΑΛΛΙΟΥ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΝΣΚ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΡΙΖΑΡΕΙΟΥ ΣΧΟΛΗΣ Τη Δευτέρα, 12 Οκτωβρίου, επισκέφθηκαν τον Πρόεδρο του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, Ιωάννη-Κωνσταντίνο Χαλκιά, ο Πρόεδρος και μέλη του Πολυμελούς Συμβουλίου της Ριζαρείου Εκκλησιαστικής Σχολής και σε μια λιτή τελετή του προσφέρθηκε αναμνηστικό μετάλλιο σε αναγνώριση της προσφοράς του ΝΣΚ και των μελών του στην υπεράσπιση του δημοσίου συμφέροντος και στη διακονία του δικαιϊκού συστήματος.
10
ΟΚΤ
Διαρκής Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης-Παρουσίαση Ετήσιας Έκθεσης 2019 από τον Πρόεδρο του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, Ιωάννη - Κωνσταντίνο Χαλκιά Ο Πρόεδρος του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, Ιωάννης - Κωνσταντίνος Χαλκιάς, παρουσίασε την Πέμπτη, 8 Οκτωβρίου 2020 την Ετήσια Έκθεση του ΝΣΚ για το έτος 2019 στη Διαρκή Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης στη Βουλή.